• VELKOMMEN TIL
    DANSK CENTER FOR MILJØSCREENING

ASBESTSANERING AF BYGNINGER


Asbest er et materiale, som man før i tiden har anvendt meget i byggematerialer ligesom med bly og PCB. Typisk brugte man asbest i beklædningsplader til vægge, lofter og tage samt særligt i isolering.

I 1972 forbød man at bruge det i alle byggematerialer, da det er skadeligt for mennesker. Derfor tilbyder vi hos Dansk Center for Miljøscreening at screene for det farlige stof. Dernæst tilbyder vi asbestsanering af det inficerede område, så du slipper helt for stoffet. Det er et lovkrav, at du får foretaget en screening samt sanering, hvis du ønsker at rive en bygning ned eller renovere et hus.

Kontakt os, hvis du har brug for asbestsanering. Vi varetager blandt andet opgaver for kunder i Herlev, Ballerup og på hele det øvrige Sjælland.

HVORFOR ER ASBEST FARLIGT?

Asbest er fællesbetegnelse for en række naturligt forekommende mineraler. Fælles for de forskellige typer af asbest er, at de alle er yderst sundhedsskadelige.

Når man arbejder med asbest og asbestholdige materialer, opstår der støv, der indeholder fibre. De minder om små fine nåle og er farlige for dig. Problemet er, at man ikke kan se dem med det blotte øje, og ved indånding risikerer man, at de sætter sig i lungerne.

Udsættes man for asbest, er der risiko for, at man kan udvikle sygdommen asbestose og forskellige former for lunge- og tarmkræft, især lungehindekræft.

DOWNLOAD BROCHURE OM ASBESTSANERING

Har du nogle spørgsmål angående asbestsanering, hvad asbest er, eller hvordan vi foretager saneringen i din ejendom eller bygning? Så download denne brochure. Hvis du hellere vil vide mere om Dansk Center for Miljøscreening, og hvordan du kan komme af med skadelige stoffer, så hent denne brochure i stedet.

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller kunne du tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din opgave, er du velkommen til at kontakte os.

DOWNLOAD BROCHURE OM BLY

Vil du vide mere om, hvad bly er for et stof, eller er du interesseret i at vide mere om arbejdsmetoden, vi anvender ved blysanering? Så download denne brochure om bly. Hvis du er mere interesseret i at læse mere om, hvordan vi kortlægger skadelige stoffer, så download denne brochure.

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller ønsker du at få beregnet en specifik pris på en blysanering, er du velkommen til at kontakte os.

Ellekær 14
2730 Herlev

Telefon: 70 77 77 71
Email: info@miljoescreening.dk

CVR nr. 39 42 07 67